S&B Media
traži baš tebe.

U narednu godinu želimo ući još jači. Sa osobom koja je spremna da uči, pre svega bude odgovorna i uvek nasmejana. Ne volimo namrgođene 🙂 E da, ako si osoba koja kida Adobe, Ai i Ps, a pritom nije ti strano da budeš kreativan/na u tekstualnom obliku social media objave koju pišeš ili ponekog bloga, onda smo savršen fit!

pozovite nas  (381) 65 872 52 52
Imate dodatnih pitanja pre prijave

S&B Media

Mi smo 5 godina
mlada marketinška agencija
koja konstanno raste

Uslužili smo stotine klijenata do sada, za koje smo uradili nebrojeno web site-ova , ecommerce rešenja, priprema grafičkih rešenja što za social media nastup, što za štampu. Napisali kilometre kreativnog kontenta koji konvertuje. Od pre dve godine pružamo usluge softvera ( imamo 5 live rešenja ) i sada si nam potreban/na TI, kako bi smo sve taskove obavljali na vreme, uredno i kako dolikuje ka svakom ko nam je poklonio poverenje. 

Klijenti

( deo samo ) sa kojima ćeš raditi

oređimo na stvar

Kreativna/a si i kidaš taj Adobe

Upravo ti nam trebaš, da naši klijenti sijaju.

PHOTOSHOP

Radiš uredno i tvoji radovi su drugačiji. Ne tražimo Boga oca foto manipulacija, ali poznaješ sve alate koje ovaj program pruža i iza sebe imaš već fin portfolio radova u istom. Na kraju krajeva, poenta je da si bolja/i od nas 🙂

UI/UX DIZAJN

S obzirom da radimo mnogo web rešenja, a kako vreme odmiče sve više nam trebaju custom rešenja, tako i potreba da nam kroz svoj UI/UX pokažeš kako bi neki web site ili softvare izgledao je must.

ILLUSTRATOR

Opet, od tebe ne tražimo da si umetnik koji crta na tabli ( super ako jesi ) , ali svakako se podrazumeva da osnove crtanja znaš, pre svega kako bi mogao da vektor fajlove uklopiš i prilagodiš traženom zadatku.

COPYWRITTING

Uf kako bi bilo dobro da pored toga što si kretivna/an sa Adobe alatima, da taj vizual, gif ili animaciju znaš da propratiš i tekstom koji je lak za čitanje, unikatan i konvertuje.

S&B MEDIA

Šta možeš očekivati?

Naša operativna kancelarija je u Somboru, pa samim tim ti nudimo opciju da nam se pridružiš u kancelariji ili remote odakle god ( jer remote je novi inhouse ) , bilo to full time, ili part time. Svaka opcija nam je kul, bitno nam je samo da imamo osobu od poverenja, koja kada dobije task znamo da će biti isti biti urađen kao za sebe. Shodno vrsti angažmana, očekujte i punu prijavu, redovna shodno veštinama primanja, neradne vikende, nikada više od 8h dnevno rada ( realno je to 6, kafa, cigara, klopa, ovo ono 🙂 ).

graphic-designer-working-with-computer-min

JAVI NAM SE

DA ZAKAŽEŠ INTERVJU, POZOVI NAS.
ŽELIMO TE U NAŠEM TIMU.

Telefoni:
0658725252

0642436254

Adresa:
Železnička 11/5, Novi Sad

Gruje Dedića 21-23. Sombor

Navrati lično:
Ponedeljak – Petak
08:00h – 06:00h
Subota i Nedelja su za porodicu. 

PRIJAVI SE

Putem ove forme ostavi nam svoje osnovne podatke i pošalji nam svoj rezime nekih radova i CV. Svaki ćemo pogledati i razmotriti, a nakon toga i određene pozvati na intervju.

Želiš da navratiš, MOŽE!

Čekamo te!

Gruje Dedića 21-23, 25000 Sombor