Kreativna full service

digitalna agencija

 

U S&B Media timu se nalaze profesionalci, seniori u svom poslu, ali i mladi ljudi koji se svakim novim poslom uspešno dokazuju. Radimo kao jedan i svaki projekat doživljavamo kao svoj, bilo da se radi o nekom print rešenju ili pak o izradi softvera velikih razmera. Kod nas ste uvek dobrodošli!

slika za sajt 1800x1200 1

Naše Vrednosti

 

Ljubav

Volimo to što radimo i uvek sa novim projektom rodi se i nova ljubav. Volimo izazove. A volimo popiti i pivo. :))

Fleksibilno Plaćanje

Razumemo da je plaćanje = cimanje, uvek i svima :)) Ne brinite, ne insistiramo sa plaćanjem unapred i plus otvoreni smo i za plaćanjem kroz kriptovalute poput BTC i ETH.

Cenimo Vreme

Pre svega cenimo vreme naših klijenata, a naši sadašnji će Vam reći da sve što možemo obavljamo danas, jer znamo da Vam je pored kvaliteta i brzina bitna

Kvalitet

Kvalitet međuljdskih odnosa, usluge, podrške i kvalitet samog rada su imperativ kod nas. 

Upoznajte

naš tim

 
Stojan S&B Media

Stojan Zelenika

Suvlasnik
Stojan je preduzetnik ceo život. Dugo godina proveo branši ugostiteljstva, gde je vodio mnoge poznate sisteme u Srbiji, ali i van nje. Iz ljubavi prema marketingu i znanju stečenom kroz više od deceniju pokreće S&B Media digitalnu agenciju zajedno sa Brankom.
Branko S&B Media

Branko Vidović

Suvlasnik
Zaljubljenik u tech startupe. Posle fakulteta uplovljava u preduzetničke vode, uglavnom u prodaji ,a potom i kao edukator iz oblasti prodaje i neko za koga kažu da je vrhunski motivator. Stečeno znanje i konekcije udružuje i pokreće S&B Media digitalnu agenciju zajedno sa Stojanom.
Zorana

Zorana Bunić

Finansije i Knjigovodstvo
Prethodna dvojica bi mogla da računaju godinu dana ono što Zorana, inače master ekonomije odradi u jednom danu. S&B Media sa svojim konstantnim rastom iziskuje odgovornu, posvećenu i punu znanja osobu koja finansije i papire firme drži uredne i tačne.
Vladan S&B Media

Vladan Ilić

Grafički i Web Dizajner
Iako mlad, 22 godine, Vladan je od onih iz generacije koji preko noci savlada novi trend ili tehniku koja je postala dostupna, bilo da se radi o Adobe programima ili o nekim web zavrzlama. Pre svega sjajan mladić i zaljubljenik u gejming.

Možda Ti?

Content Writer
Prijavi se i postani deo našeg tima.

JANET GARNER

Founder
Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Conson, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics...

MOLIMO VAS POŠALJITE NAM VAŠ UPIT

KAKO BI MOGLI DA VAM POMOGNEMOBOLJE

Da Li Ste Spremni?

Započnimo Vaš Naredni Projekat

Šta čekate? 🙂

Let's Talk Business

demo-attachment-465-client-1@2x
demo-attachment-470-client-9@2x
demo-attachment-469-client-7@2x
demo-attachment-466-client-3@2x
demo-attachment-467-client-4@2x
demo-attachment-468-client-5@2x