Ko Smo Mi &

Šta Mi ToRadimo

 

Grupa mladih entuzijasta koja je oko sebe stvorila veliku količinu poslovne hemije, grupa pojedinaca koja funkcioniše kao tim u domenu digitalnih servisa pre svega. Radimo mnogo toga, web design, web development, digitalni marketing itd., pre svega radimo na tome da nam klijenti budu zadovoljni. 

slika za sajt 1600x1067-min

Imamo Sve

što Vamatreba

 

Web Development

Imamo dokazane live projekte pisane u C# / .NET , PHP, MongoDB, MySQL, Express.js, Angular 7 , HTML/CSS 3, Javascript ( ES6/7 ) 

WebSite Design

Koristimo popularne CMS sisteme kao što su WordPress i samo proverene i licencirane page buildere, poput Elementor Pro, kako bi smo za Vas kreirali unikatna rešenja kada je reč o website dizajnu. 

SEO

Socijalne mreže, kreiranja vizuala i sadržaja za iste, kao PPC kampanje su deo naše svakodnevnice. Budite online prisutni sa uvek svežim i plodonosnim sadržajem.

Online Marketing

Socijalne mreže, kreiranja vizuala i sadržaja za iste, kao PPC kampanje su deo naše svakodnevnice. Budite online prisutni sa uvek svežim i plodonosnim sadržajem.

Grafički dizajn i strateški marketing

Grafički dizajn. Dizajn i priprema za štampu komunikacija različitih medija: novine (oglasi), časopisi (prelom i dizajn časopisa, oglasa), plakati, bilbordi, vizit kartice, katalozi, brošure, bilteni, lifleti, marketinške kampanje proizvoda i usluga itd.

Fotografija

POSH&media nudi vam uslugu produkcije profesionalne fotografije, kojom ćete u najboljem mogućem svetlu pri- kazati Vaše proizvode, događaje, objekte...Kvalitetna fotografija savršeno će upotpuniti utisak Vaše web preze- ntacije ili bilo kog drugog digitalnog ili štampanog korporativnog materijala. 

Definisanje i razvoj brenda, ime i slogan

Brend je sve ono, opipljivo i neopipljivo  što se prilikom pomisli na proizvod ili uslugu stvara u svesti posmatrača. Ta dodatna vrednost proizvodu je ono na čemu insistiramo kao kreatori brenda.
Prilikom izgradnje brenda dodeljujemo mu osobine za koje mislimo da će na najbolji način reprezentovati njegova svojstva i sa kojima će obezbediti ubedljivost. 

Internet marketing / digital

Internet marketing uopšteno predstavlja korišćenje pretraživanja i prezentovanja na Internetu u cilju sticanja profita. Prezentovanje na internetu predstavlja reklamu koja ima bitne razlike u svim segmentima u odnosu na standardno reklamiranje. Pretraživanje na Internet-u predstavlja ispomoć prezentovanju u slučaju postojanja vaše prezentacije.

Naš iskusni tim vodi Vaš projekat

 

Put je uvek isti, od istraživanja do održavanja, Vaš posao je u sigurnim i odgovornim rukama. Spremni smo da zajedno započnemo novu avanturu. Dobrodošli.

01

ISTRAŽIVANJE

Kakav bi to rezultat i bio ako se ne krene od početka, a svaki početak za nas je istraživanje.

 

02

UI DESIGN

Usaglašeni oko daljeg puta pristupamo User Interface rešenju u kombinaciji sa nezaobilaznim UX delom, za maksimalan korisnički ugođaj.

03

RAZVOJ

Then we code. Sednemo i razvijamo, da li custom rešenje ili koristimo neki od voljenih CMS, Bootstrap ili drugih rešenja.

04

PODRŠKA

Posle toga ostajemo prijatelji, a prijatelji se podržavaju, svaki dan, bez izuzetka i u svim situacijama.