Ko Smo Mi &

Šta Mi ToRadimo

 

Grupa mladih entuzijasta koja je oko sebe stvorila veliku količinu poslovne hemije, grupa pojedinaca koja funkcioniše kao tim u domenu digitalnih servisa pre svega. Radimo mnogo toga, web design, web development, digitalni marketing itd., pre svega radimo na tome da nam klijenti budu zadovoljni. 

slika za sajt 1600x1067-min

Imamo Sve

što Vamatreba

 

Web Development

Imamo dokazane live projekte pisane u C# / .NET , PHP, MongoDB, MySQL, Express.js, Angular 7 , HTML/CSS 3, Javascript ( ES6/7 ) 

WebSite Design

Koristimo popularne CMS sisteme kao što su WordPress i samo proverene i licencirane page buildere, poput Elementor Pro, kako bi smo za Vas kreirali unikatna rešenja kada je reč o website dizajnu. 

SEO

Socijalne mreže, kreiranja vizuala i sadržaja za iste, kao PPC kampanje su deo naše svakodnevnice. Budite online prisutni sa uvek svežim i plodonosnim sadržajem.

Online Marketing

Socijalne mreže, kreiranja vizuala i sadržaja za iste, kao PPC kampanje su deo naše svakodnevnice. Budite online prisutni sa uvek svežim i plodonosnim sadržajem.

Naš iskusni tim vodi Vaš projekat

 

Put je uvek isti, od istraživanja do održavanja, Vaš posao je u sigurnim i odgovornim rukama. Spremni smo da zajedno započnemo novu avanturu. Dobrodošli.

01

ISTRAŽIVANJE

Kakav bi to rezultat i bio ako se ne krene od početka, a svaki početak za nas je istraživanje.

 

02

UI DESIGN

Usaglašeni oko daljeg puta pristupamo User Interface rešenju u kombinaciji sa nezaobilaznim UX delom, za maksimalan korisnički ugođaj.

03

RAZVOJ

Then we code. Sednemo i razvijamo, da li custom rešenje ili koristimo neki od voljenih CMS, Bootstrap ili drugih rešenja.

04

PODRŠKA

Posle toga ostajemo prijatelji, a prijatelji se podržavaju, svaki dan, bez izuzetka i u svim situacijama.